ESEMÉNYEK

Osztálytalálkozók

Le szeretnénk nyűgözni Önöket, éppen ezért olyan ajánlattal állunk elő, amit nem lehet visszautasítani. Az osztálytalálkozójuk minden apró részletét megtervezzük, Önnek pedig még a kisujját sem kell megmozdítania. Elég, ha meghatározzák a legfontosabb számokat (költségkeret és létszám), mi pedig a meghívóktól kezdve, az ételen és italokon át az osztályfőnök virágcsokráig mindent bebiztosítunk.
Esetleg egy kicsit többet szeretne ennél? Mondjuk egy vezetett kóstolást? Vagy tematikus játékokat az egész osztály számára? Fuvarszolgálatot? Mindezekben is állunk rendelkezésére!
ItallapSzületésnapi bulik

Kicsiknek és nagyoknak. Édességek, torta, pezsgő, minőségi ételek és italok széles választéka. Így néz ki egy igazi születésnap, mi pedig mindezt biztosítjuk is az ünneplők számára. Sőt, lehet egy varázsló is felbukkan. Akár 99-en is elférnek azon a 650 m2-es területen, ahol az unalom senkit nem fenyeget. A minőségi audio rendszerünk pedig az otthonról hozott zeneszámokat is várja.Iskolai akciók

Amennyiben egy egész osztály (osztályfőnök kíséretével) érkezik 9:00 és 12:00 között, és 3-4 játékot játszanak, speciális akciónk keretében játszhatnak a diákok!
A játékmódokat, specialitásokat és bónuszokat természetesen maguk választhatják ki.

Emellett a komáromi Laser Aréna rendszeresen támogatja és jutalmazza a fiatal játékosok legkiemelkedőbb előmeneteleit, sportsikereit és iskolán kívüli tevékenységeit. Az aktuális versenyekért és kihívásokért érdemes figyelemmel követni a komáromi Laser Aréna Facebook-, Instagram-, valamint Tik-Tok fiókját!Kóstolók

Felkészültünk vendégeink fogadására: amennyiben baráti, vagy munkatársi körrel érkező vendégeink szeretnék a legfinomabb természet adta dolgokat is megízlelni, előszeretettel ajánljuk kézműves gyümölcspárlatainkat, tapasztalt someliérünk vezetésével. A kiválasztott termékek mellé házi specialitásokat is kínálunk.

Kínálatunkban tematikus borkóstolóra is van lehetőség, hiszen ahogy Victor Hugo mondta: “Isten megteremtette a vizet, az ember pedig a bort”
Miután pedig a sajt a bor testvére, mindegyik korty bor mellé olyan sajtot ajánlunk, mely a nyelvet simogatja, a szívnek pedig örömet okoz. A meglepetések itt sincsenek kizárva.
Foglalás az info@laserarenakomarno.sk e-mail címen, vagy a +421 911 555 240-as telefonszámon. Az ajánlatot a személyek száma és az igények alapján készítjük el.