Csapatépítés, ahogy illik

Szeretné javítani a kapcsolatokat munkahelyén? Közelebbről megismerni munkatársait vagy beosztottjait? Szórakozni egy jót? Ebben az esetben a Laser Arena a tökéletes választás! Nem kell extra erőfeszítéseket tennie, hiszen mi mindenről gondoskodunk. Elég, ha kiválasztja a dátumot és az időt, a többit pedig bízza ránk.

Önnek is feltűnt, hogy a minőségi közvetlen kapcsolatok az üzleti siker alapjai? Hogy a csábító jutalom már korántsem csak a pénzről szól? A munkahelyen kívüli tevékenység szintén a jutalmazás kiemelkedő módszere lehet és ugyancsak motivációval töltheti fel alkalmazottait. Szóval miért ne próbálná ki nálunk?

Céges vacsora, amit sosem fog elfelejteni

Összesen 600 m2-nyi minőségi szórakozást kínálunk. Akár a Laser Arenát, vagy egyéb szórakozási lehetőségeinket választja, az biztos, hogy nem fog unatkozni. Ezt ígérjük. Bármilyen összetételű csoportot szórakoztatunk és vendégül látunk. Kapacitásunk 60 személy befogadására is elegendő. Nem kell mást tenniük, csak eljönni és szórakozni.

Az alábbi egyedi tevékenységeket kínáljuk:

Lézerharc Egyszerre akár 12-en is játszhatják. Alkossanak csapatokat vagy játszhatnak akár külön-külön, egymás ellen is. Minden pont számít!

Darts Szervezzenek mini bajnokságot, vagy játszanak pontok nélkül. Csoportban pedig még nagyobb szórakozás.

Logikai játékok Feladatok, melyek a logikára, az ügyességre, a szórakozásra és a csapatmunkára egyszerre koncentrálnak. Eredménytől függetlenül jól fognak szórakozni, miközben egymást is jobban megismerik.

Biliard Szeretne egy kicsit pihenni, mellette pedig szórakozni? Akkor a biliárdasztal a tökéletes választás. Lehet kezdő vagy profi, ez a játék mindenkinek szórakozást nyújt.

Csocsóasztal A megunhatatlan. Minden korosztály számára nagyszerű szórakozás. Fizikailag nem megterhelő, a versenyszellemet és a sportszeretetet viszont alaposan felébreszti. Kiváló játék Ön és munkatársai számára, ahol próbára tehetik ügyességüket és csapatmunkájukat.

Léghoki Itt a gyorsaság és a pontosság dönt! Álljon ki munkatársa, vagy egyenesen főnöke ellen és élvezzék a játékot!

PlayStation sarok Való igaz, hogy egy teambuildinget nem a televízió előtt kell tölteni. Ez azonban nem egy megszokott TV előtt való lustálkodás. A legújabb játékok, babzsákok és virtuális valóság, mi ebben a sarokban várja. Itt mindenki megtalálja a szórakozást!

Érintőképernyős zenegép Állítsa össze a talpalávalót saját ízlése szerint! A felturbózott érintőképernyős zenedoboz és a minden helyiségbe beszerelt minőségi hangtechnika garantáltan felejthetetlen hangulatot teremt.

A teambuildingek az új élményekről is szólnak. Lépjen ki a komfortzónájából és élvezze munkatársaival a napot, melyet egyhamar nem fog felejteni.

Catering és szolgáltatások

A vendéglátás egészét biztosítjuk az Önök számára, a legutolsó részletig. Hideg vagy meleg ételek, kis és nagy fogadások. Az ételtől kezdve az italig. Ráadásul semmivel sem kell törődnie. A választék szinte végtelen számú kombinációját kínáljuk.

Egy fogadás akár ilyen is lehet a Laser Arena-ban:

 • Finger food
 • Húsgolyók fügemustárral, jégsaláta ágyon
 • Csirketekercs sajttal, sonkával, bébirépával, brokkolival és júdásfülegombával töltve
 • Szalonnába tekert, aszalt szilvával töltött sertés szűzpecsenye, Cabernet savignonba mártva, salátaágyon
 • Baby mozzarella, koktélparadicsommal, bazsalikomos vinaigrette-tel
 • Pikáns sajtos-kukoricás saláta
 • Görög saláta feta sajttal és fekete olivával
 • Péksütemény - favágó bagett

Italok és kóstolók

Nélkülözhetetlen az étkezés mellé és a jó hangulathoz. Legyen az alkohol, vagy alkoholmentes, bátran válogathatnak széles kínálatunkból.

Kóstolók

Az élményekkel teli és fárasztó szórakozás után ajánljuk figyelmébe különböző kóstolói eseményeinket, tapasztalt szakembereink irányításával. A csapatot pohárral a kézben is össze lehet kovácsolni.
Az alábbi kóstolók közül választhatnak:

 • Gyümölcspárlatok: Kézműves gyümölcspárlatok kóstolása tapasztalt sommelier vezetésével. A kiválasztott párlatokhoz házi különlegességeket kínálunk.
 • Bor: Merítsen ihletet a kiváló borokból és élje át egy képzett sommeliert iránymutatásával a borok és sajtok ínycsiklandozó kombinációját. A sajt a bor testvére, és a meglepetések sincsenek kizárva.
 • Sör: Kóstolja meg Szlovákia legfinomabb kézműves söreit, egy tapasztalt sör-sommelier előadásával. Ismerje meg a sör készítésének folyamatait, árnyalatait és a valódi okait, hogy miért is fogyasztjuk akkora gusztussal.

Házi finomságok kedvelőinek:

 • Disznótoros káposzta
 • Házi kenyér
 • Tejföl
 • Disznótoros tányér: házi, enyhén csípős sült kolbász, hurka, sült tarja
 • Mustár
 • Uborka
 • Csípős csalamádé

Különböző típusú ételeket is tudunk biztosítani az Önök számára.
Többszemélyes tálak, hidegtálak és sok más egyéb.

Több infó a catering-ről

Fuvarra van szüksége?
Bebiztosítjuk!

Minden jó teambuilding egy közös koccintással kezdődik. Ezért különleges ajánlatunk van azok számára, akik inkább otthon szeretnék hagyni autójukat. Bízza ránk! Bebiztosítjuk az utazást! A partyra elhozatjuk, majd a buli végeztével haza is vitetjük Önt! Így gondtalanul élvezheti az estét munkatársai körében.

LASER ARÉNA

A felejthetetlen teambuilding-ek tökéletes komáromi helyszíne.

További információért és a személyre szabott ajánlatért kérjük, töltse ki az alábbi ívet:


  LézerharcDarts bajnokságBiliárdCsapatépítő játékokGyümölcspárlatok kóstolójaBorkóstolóERB sörkóstolóCateringFuvarszolgálatZártkörű helyiség