Csapatépítés, ahogy illik

Szeretné javítani a kapcsolatokat munkahelyén? Közelebbről megismerni munkatársait vagy beosztottjait? Szórakozni egy jót? Ebben az esetben a Laser Arena a tökéletes választás! Nem kell extra erőfeszítéseket tennie, hiszen mi mindenről gondoskodunk. Elég, ha kiválasztja a dátumot és az időt, a többit pedig bízza ránk.

Önnek is feltűnt, hogy a minőségi közvetlen kapcsolatok az üzleti siker alapjai? Hogy a csábító jutalom már korántsem csak a pénzről szól? A munkahelyen kívüli tevékenység szintén a jutalmazás kiemelkedő módszere lehet és ugyancsak motivációval töltheti fel alkalmazottait. Szóval miért ne próbálná ki nálunk?

Céges vacsora, amit sosem fog elfelejteni

Összesen 600 m2-nyi minőségi szórakozást kínálunk. Akár a Laser Arenát, vagy egyéb szórakozási lehetőségeinket választja, az biztos, hogy nem fog unatkozni. Ezt ígérjük. Bármilyen összetételű csoportot szórakoztatunk és vendégül látunk. Kapacitásunk 60 személy befogadására is elegendő. Nem kell mást tenniük, csak eljönni és szórakozni.

Az alábbi egyedi tevékenységeket kínáljuk:

Lézerharc Egyszerre akár 12-en is játszhatják. Alkossanak csapatokat vagy játszhatnak akár külön-külön, egymás ellen is. Minden pont számít!

Logikai játékok Feladatok, melyek a logikára, az ügyességre, a szórakozásra és a csapatmunkára egyszerre koncentrálnak. Eredménytől függetlenül jól fognak szórakozni, miközben egymást is jobban megismerik.

Biliard Szeretne egy kicsit pihenni, mellette pedig szórakozni? Akkor a biliárdasztal a tökéletes választás. Lehet kezdő vagy profi, ez a játék mindenkinek szórakozást nyújt.

Beer Pong Csatlakozz hozzánk és fedezd fel a Beer Pong új világát! Ez az ideális hely számodra, ha a verseny, a nevetés, és a kiváló sörök kombinációját keresed. Velünk a szórakozás sosem ér véget!

A teambuildingek az új élményekről is szólnak. Lépjen ki a komfortzónájából és élvezze munkatársaival a napot, melyet egyhamar nem fog felejteni.

Különböző típusú ételeket is tudunk biztosítani az Önök számára.
Többszemélyes tálak, hidegtálak és sok más egyéb.

Több infó a catering-ről

Fuvarra van szüksége?
Bebiztosítjuk!

Minden jó teambuilding egy közös koccintással kezdődik. Ezért különleges ajánlatunk van azok számára, akik inkább otthon szeretnék hagyni autójukat. Bízza ránk! Bebiztosítjuk az utazást! A partyra elhozatjuk, majd a buli végeztével haza is vitetjük Önt! Így gondtalanul élvezheti az estét munkatársai körében.

LASER ARÉNA

A felejthetetlen teambuilding-ek tökéletes komáromi helyszíne.

További információért és a személyre szabott ajánlatért kérjük, töltse ki az alábbi ívet:


    LézerharcBiliárdCsapatépítő játékokGyümölcspárlatok kóstolójaBorkóstolóERB sörkóstolóCateringFuvarszolgálatZártkörű helyiség