LASER GAME Akciódús játék 9-től 99 éves korig!

Hogy működik? Az első lépés a játék lefoglalása. Ajánlatos egyszerre 2-3-at, hogy a különböző játékstílusok egyaránt kipróbálhatóak legyenek. A játékok közötti szünet a pihenés (és más játékosok) ideje. Az energiaszint visszatöltése mellett ezek a percek tökéletesek az eredmények tanulmányozására, a stratégiák átértékelésére, vagy adott esetben a csapatok átszervezésére is.

Ideális 20 perccel a játék előtt érkezni, hiszen a harcra való felkészülés is bizonyos időt vesz igénybe (ékszerek, táskák elpakolása, cipő váltása, stb.). Az ezt követő legfontosabb lépés a játékmód, a környezet, a zene, a becenév, a haladók számára pedig minden egyéb specialitás kiválasztása, majd a csapatok kialakítása. Az aréna operátora ismerteti a játékszabályokat, felajánlja a bónuszokat, betáplálja a beceneveket és máris irány a harctér.

Térkép

Ezután azonban már nincs visszaút! Vár az adrenalin, a lövöldözés, az üldözés, a stratégia, a visszafojtott lélegzet és 15 perc a pokolban. Garantáljuk, hogy leizzadva, kifáradva hagyják el a harcosok az arénát, a combizmuk csípni, a szívük zakatolni fog és két dologra fognak csak vágyni: egy kis vízre és arra, hogy láthassák az EREDMÉNYÜKET! Ez utóbbit természetesen szívesen ki is nyomtatjuk, hogy aztán percekig dicsekedhessenek eredményeikkel, vagy, hogy adott esetben kiderüljön, ki választotta a harc helyett inkább a bujkálást.

AMIT ÉRDEMES ÉSZBEN TARTANI! Minél nagyobb a csoport, annál nagyobb az élmény!

FOGLALÁSCSAPATOK

Alkossatok csapatokat! Nem is szükséges 2 felé osztódni, arénánkban 3 vagy akár 4 csapat is játszhat egyszerre.HARC ÉLTERE-HALÁLRA

Ne törődj senkivel, küzdj magadért! Nálunk ez is lehetséges.CHUCK NORRIS

Ha a legnagyobbnak mondod magad, itt az ideje bizonyítani is. Egy piros jelzésű mellény, a többiek pedig csak reszkessenek. Lássuk, mi sül ki belőle!


ARÉNA


Két csatatér

 
Az aréna két harctérre van osztva, egy pirosra és egy kékre a tájékozódás, a stratégia megválasztása és az ellenfél területének elfoglalása érdekében. Igazi klasszikus csatamező!
Sötét játszma

 
Mi az, ami még az éjszakánál is sötétebb? A mi arénánk. Mindössze a fegyverből kiáramló kis fénycsóva, amivel tájékozódni lehet. Persze, csak ha elég bátor vagy ahhoz, hogy használd. Mert vigyázz! A sötétben az ellenfél csak arra vár, hogy mikor válik láthatóvá a célpont. Abban a pillanatban már rögtön húzza is a ravaszt… onnantól pedig már csak a gyorsabb reakció és a pontosság dönt


ZENE


Mortal Kombat

A Mortal Kombat videójáték-sorozat halálos zenei motívumai. Tökéletes hangulatfokozó a harchoz, mely életre-halálra szól.


90’s Serial Hits

Ki ne szeretné a ‘90-es éveket? Mi speciel imádjuk. Egy mix, mely nem hagy szemet szárazon. Beverly Hills 90210? Knight Rider? Turtles? Pokemons? Baywatch? Chuck Norris? Nálunk miiiiiindegyik hallható. Ti csak élvezzétek!


Transformers & Linkin Park

A Transformers filmszéria legkedveltebb zenéi. Beindít, felráz, egészen amíg a szív egy pillanatra megáll, majd a Linkin Park zenék ritmusára kezd el őrülten verni. Techno, trance és dubstep a teljes szórakozásért.
Star Wars

Ki ne ismerné a Star Wars filmeket? Épp ezért válogattuk össze a legjobbakat a fénykardok és lézerfegyverek felejthetetlen összecsapásaiból. Elvégre mi is lehetne jobb a Star Wars-nál


Thor: Ragnarok

Nemcsak maga a Mennydörgés Istene, de a Thor:Ragnarok film legemlékezetesebb szólamai is megelevenednek. Zene, egyenesen Bifrösztből. A hab a tortán pedig mi más is lehetne, mint a Led Zeppelin – igazi Michelin ínyencség. Jó étvágyat!


Resident Evil

Pokoli mix az ördögi alkatoknak. A metál az alfa és az omega. Ámen.
Need For Speed & Fast and Furious

Benzingőz és füstölő gumik illata…Kapcsoljátok be a biztonsági öveket, máskülönben a fékezhetetlen motorok garantáltan kirepítenek az ülésből!
Matrix

Filmidézetek, legendás soundtrack, izgalmakkal teli másodpercek – mindezek alkotják a kultikus Matrix trilógia utánozhatatlan zenelistáját. Nem csak mi imádjuk a Matrixot!


SPECIALITÁSOKFriendly Fire

Vigyázz a csapattársaidra, mert ez a játékmód a saját csapatodra és pontszámaidra is ugyanolyan veszélyes. Ebben a játékmódban nem biztos, hogy megéri mindenre lőni, ami csak mozog!Géppuska

Személyes kedvencünk. A fegyver killer machine-ra kapcsolva.Spórolj a lőszerrel

Ha már szinte lehetetlen tovább fokozni a tökéletest, akkor tessék, itt van! Korlátozott számú lőszer. Pont, mint egy valódi csatában. Ha kilövöd az összeset, kalap-kabát.


BONUS


Az aréna rossz szeme

Speciálisan az arénánkra tervezve. Úgy tekint le az arénára, akárcsak Sauron Mordorra. Mindent lát, mindenre lő és mindent feléget. A cél: felfedezni a gyenge pontját és begyűjteni a jutalmat, ami extra pontokkal és halhatatlansággal kecsegtet.Elveszve a ködben

Ha bekapcsol a füstgép, mindenkit átjár az igazi adrenalin. Sötét, köd és lesben álló ellenfelek: ezek azok a dolgok, amelyekért a játékosok ide jönnek. Különlegesség haladóknak.


MELLÉNY


A mi LaserMaxx mellényeink a piacon fellelhető legellenállóbb és legmasszívabb lézerharc felszerelések közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy a játékban megbízhatóak és könnyű viseletet biztosítanak. A mellények külső része autóiparban használatos anyagokból készülnek. A fegyver elektronika mentes, amelynek köszönhetően biztosítva van a tartóssága és az ellenálló képessége a harcok során.
A lézersugár ártalmatlan és a lövés sem fáj. Fizikálisan. A mellények számítógépes kapcsolatban vannak egymással, az eredmények pedig virtuálisak.


Az unalom senkit nem fenyeget! Küldd el foglalásod! FOGLALÁS